Billie Eilish fortæller den dystre historie bag ‘Everything I Wanted’: »Jeg troede aldrig, jeg ville komme ud af det mørke sted«

Billie Eilish fortæller den dystre historie bag ‘Everything I Wanted’: »Jeg troede aldrig, jeg ville komme ud af det mørke sted«
Billie Eilish.

I podcasten ‘Song Exploder’ går kunstnere i dybden med en af deres sange og fortæller specifikt, hvordan den er opstået. Det koncept har været så succesfuldt, at podcasten er blevet til en serie på Netflix, og senest har Song Exploder scoret endnu et stort scoop.

Det nye afsnit af podcasten gæstes nemlig af Billie Eilish og hendes producer-bror Finneas, der fortæller om, hvordan ‘Everything I Wanted’ kom til live.

Sangen, der udkom sidste efterår, er en ret drømmende størrelse, og i interviewet viser det sig faktisk, at nummeret er opstået ud af en drøm.

»Jeg havde bogstavelig talt en drøm natten før, hvor jeg hoppede ud fra en bygning«, fortæller Eilish i episoden. »Jeg døde i drømmen. Og hele drømmen var mig, der observerede, hvordan alt gik efter min død«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover fortæller de to søskende også, at sangen var svær at lave, fordi teksterne handler så meget om depression og selvmord. »Jeg flippede helt ud«, siger Finneas blandt andet, mens Eilish fortæller, at hendes mor måtte træde ind og få de to søskende til at blive venner igen.

‘Everything I Wanted’ endte dog med at være en form for forløsning – både for Eilish’ depression og for de to søskendes skænderi. »Jeg troede aldrig, jeg ville komme ud af det mørke sted«, siger sangeren til sidst i podcasten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af