Billie Eilish er vendt tilbage til den overlegne ‘Bad Guy’-stil – se videoen til ‘Therefore I Am’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billie Eilish har været meget aktiv i år. Hun har streamet optrædener hjemmefra, holdt en skelsættende virtuel koncert og udgivet en stribe singler.

Men de sange, hun har lavet på det seneste, har mestendels været i den afdæmpede ende. Der har været den drømmende ‘Everything I Wanted’, Bond-balladen ‘No Time To Die’ og så den selvreflekterende ‘My Future’.

Men nu er Eilish – endelig! – tilbage i det magtfulde hjørne. Singlen ‘Therefore I Am’ er nemlig en overlegen, mørk popsang i stilen fra ‘Bad Guy’. Der er endda hendes klassiske ad-libs, hvor Eilish nærmest griner af hele det scenarie, der præsenteres i sangen.

Nummeret byder både på hiphopagtig attitude med linjer om at »get my pretty name out of my mouth« og spidsfinde formuleringer som denne Descartes-citerende tekst fra omkvædet: »You think that you’re the man / I think therefore I am«.

‘Therefore I Am’ har samtidig fået lige præcis dén musikvideo, sangen fortjener. Her følger vi Eilish, der på bedste møgunge-teenager-vis bryder ind i et tomt shoppingcenter og stjæler en masse fastfood og søde sager. Videoen er i øvrigt instrueret af hende selv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af