Svensk festival annoncerer fuldt 2021-lineup – Kendrick Lamar og Post Malone (måske) i Europa til sommer

Svensk festival annoncerer fuldt 2021-lineup – Kendrick Lamar og Post Malone (måske) i Europa til sommer
Kendrick Lamar. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

For to uger siden meldte Roskilde Festival ud, at de stadig tror fast på at kunne afholde festival i 2021, da de annoncerede 29 nye navne til næste års plakat. Og dén optimisme er de ikke alene om.

Den svenske festival Lollapalooza Stockholm er nemlig netop gået ud med hele deres lineup – og det ser pænt overdådigt ud. Svenskerne kan således glæde sig til både gigantiske hiphopnavne som Kendrick Lamar og Post Malone samt popstjerner som Zara Larsson og Doja Cat.

Det vil sige: Svenskerne kan glæde sig til ovenstående navne, hvis det hele altså kommer til at finde sted.

For Lollapalooza er – må man gå ud fra – ligesom Roskilde Festival afhængige af, at der kommer styr på pandemien, og at myndighederne giver grønt lys til store begivenheder allerede til starten af juli, hvor både den svenske og den danske festival er sat til at finde sted.

Men udmeldingen er dog alligevel endnu et positivt signal om, at håbet lever for festivalerne i 2021.

Det eneste, der undrer os, er: Hvordan kan det være, svenskerne har fået bekræftet Kendrick Lamar, når han ikke (endnu!) er annonceret til Roskilde, selv om han jo var på plakaten i 2020? Det må de altså gerne lige lave om på!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af