Harry Styles og Phoebe Waller-Bridge erobrer dansegulvet i musikvideoen til ‘Treat People With Kindness’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Harry Styles fejrede 1. januar med en overdådig musikvideo til ‘Fine Line‘-sangen ‘Treat People With Kindness’, hvis titel lyder som et passende nytårsfortsæt.

I musikvideoen får Styles fornemt selskab af ‘Fleabag’-skaberen Phoebe Waller-Bridge, som han hiver med en tur på dansegulvet, hvor duoen fremviser en skarp danserutine.

Videoen er instrueret af Ben og Gabe Turner, der før har stået bag musikvideoen til Styles’ ‘Golden’ samt en række One Direction-videoer. Denne gang leverer de festlig nytårsstemningen i flot sort-hvid og bredformat.

Styles udgav ‘Fine Line’ i december 2019, men har holdt liv i albummet med en række populære musikvideoer, blandt andet til hittet ‘Watermelon Sugar’.

Den britiske popstjerne skulle have spillet i Royal Arena sidste år, men koncerten blev som alt andet udskudt på grund af corona. Vi krydser fingre for at kunne opleve ham på dansk grund snarest.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af