Joe Biden annoncerer de optrædende til sin indsættelsesceremoni – bl.a. Lady Gaga

Joe Biden annoncerer de optrædende til sin indsættelsesceremoni – bl.a. Lady Gaga
Lady Gaga, 2019. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Joe Bidens indsættelsesceremoni nærmer sig (lykkeligvis!) med hastige skridt.

Og når den kommende præsident og hans vicepræsident, Kamala Harris, tages i ed foran Kongressen den 20. januar, bliver det med optrædener fra Lady Gaga og Jennifer Lopez. Det skriver Variety.

Lady Gaga skal synge nationalsangen, ‘The Star-Spangled Banner’, mens Lopez formentlig optræder med egne sange. Den officielle indvielse efterfølges af en 90 minutter lang tv-special med Tom Hanks som vært, hvor blandt andre Justin Timberlake og Demi Lovato er sat til at optræde.

I 2017 havde Donald Trump særdeles svært ved at finde populære artister, der gad spille til hans indvielse. Men det er altså ingenlunde et problem for Biden, der har fået massiv støtte fra kunstnere over hele USA.

Lady Gaga har således også længe været en erklæret Biden-støtte. Hun bidrog blandt andet til hans kampagne med en række koncerter i udvalgte svingstater, hvor hun opfordrede alle til at stemme.

Meget tyder på, at vi går en noget anderledes indsættelsesceremoni i møde: Både fordi corona-pandemien ikke tillader det normale fremmøde, der samler tusindvis foran Kongressen, men også fordi der i kølvandet på stormløbet mod Kongressen har været meldinger om en betydelig sikkerhedsrisiko.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af