Se Lady Gaga spille ‘Shallow’ inden valget: »Skrig rigtig højt hvis I stemmer i morgen!«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»This is not a shallow people!«, lød det fra Lady Gaga, der tilsluttede sig en demokratisk drive-in-kampagne i Pittsburgh, Pennsylvania, der havde til formål at give den sidste støtte til Joe Biden og Kamala Harris inden præsidentvalget.

Childish Gambinos ‘This is America’ spillede, mens Gaga bevægede sig ud på scenen for at holde en kort tale, hvor hun blandt andet pointerede: »Nu er tiden inde til at stemme, som om landet afhænger af det, fordi det gør det«.

Herefter spillede hun siddende ved et flygel sangene ‘Yoü And I’ og ‘Shallow’.

Det var især med ‘A Star Is Born’-hittet, at Gaga opfordrede det amerikanske folk til at stemme, og med samtlige afbrydelser i sin optræden sørgede hun for, at seerne var med hende: »Skrig rigtig højt hvis I stemmer i morgen!«

»Who’s of the deep end?«, spurgte hun og fortsatte: »Who’s of the deep end that Joe Biden needs to be president of this country?«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af