Top Tracks: Hør juleferiens 11 bedste nye sange – Dophas nytårssang, stilsikker trap og dansk rap

Juleferien bød på masser af ny musik – fra danske ørehængere til international stjernerap. Vi giver dig overblikket over de bedste nye numre i årets første Top Tracks.
Top Tracks: Hør juleferiens 11 bedste nye sange – Dophas nytårssang, stilsikker trap og dansk rap
Dopha.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Lord Siva ‘Stjernerne’

Efter megahittet ‘Solhverv’ lå det jo i kortene med mere 80’er-klingende synthpop fra Lord Siva. Og med ‘Stjernerne’, der flot kanaliserer lyden på The Weeknds ‘After Hours’, får vi netop det, vi håbede på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Playboi Carti ‘Slay3r’

Playboi Cartis nye album ‘Whole Lotta Red’ får en del mere had, end det egentlig fortjener, og ‘Slay3r’ er et pragteksempel på, hvor fornemt albummet fungerer, når det er bedst: En blanding af stilsikre trap-flows og en Drain Gang-agtig atmosfære.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Dopha ‘New Year’

22. januar udgiver det danske poptalent Dopha langt om længe sit imødesete debutalbum, ‘The Game’, og som optakt gav hun os en eftertænksom nytårssingle om ikke at føle sig forandret nok efter årsskiftet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. SZA ‘Good Days’

Vi venter stadig tålmodigt på SZA’s opfølger til succesalbummet ‘Ctrl’, men hvis r’n’b-stjernen giver os singler på niveau med ‘Good Days’ i ventetiden, bliver det let at holde ud. Den underlæggende guitar, de smukke harmonier og SZA’s nærværende stemme skaber i fællesskab smuk intimitet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Miklo ‘Miklo’

Miklos selvbetitlede track udkom blot to måneder efter den danske drill-rappers fornemme debut-ep. På det festlige nummer viser han nogle af sine mest legesyge flows, og dertil byder videoen på masser af vilde effekter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Branco ‘My Lord (Et brev til mine børn)’

Det længe ventede album ‘Baba Business 2’ viser Branco fra sin bedste, og ofte mest følsomme, side. Et eksempel på sådan et emotionelt track er ‘My Lord (Et brev til mine børn)’, hvor Branco med knækket stemme beretter om den betingelsesløse kærlighed til sin familie. Det catchy omkvæd går lige i hjertet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Molly Burch feat. Wild Nothing ‘Emotion’

Den texanske singer/songwriter Molly Burch har tidligere især gjort sig udi soveværelsespop og indiefolk, men som så mange andre i denne tid kaster hun sig på sin nyeste single over discomusikken. Resultatet er både fængende og charmerende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Kelsey Lu & Yves Tumor feat. Kelly Moran & Moses Boyd ‘Let All the Poisons That Lurk in the Mud Seep Out’

To stortalenter inden for r’n’b og artpop har allieret sig med den postminimalistiske komponist Kelly Moran og jazztrommeslageren Moses Boyd. Den sammenslutning er lige så eklektisk, som du ville forvente – men absolut også lige så stemningsmæssigt gribende!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Lil Durk ‘Backdoor’

Juleaftens dag udgav Lil Durk sit imødesete album ‘The Voice’, men få dage inden da smed han en sidste forsmag i form af det følsomme track ‘Backdoor’, der smukt udforsker det vemodige hjørne, hvor Durks stemme altså gør sig særligt godt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Burial ‘Chemz’

12 minutters ny Burial? Ja tak! Det fængslende future garage-track udvikler sig i adskillige spændende retninger i løbet af sin lange varighed, men det mister aldrig grebet om det fundament, der gør sangen så gribende fra første minut.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

11. Black Dresses feat. ESPer99 ‘World Peace’

Bedst som de havde opbygget et nævneværdigt kultfølgeskab gik industrial-duoen Black Dresses i maj 2020 i opløsning, blot en måned efter deres mest populære album, ‘Peaceful as Hell’. Men nu er de åbenbart tilbage, og det kunne næppe lyde mere kompromisløst end ‘World Peace’ gør.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af