Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – sådan her har du aldrig hørt musicalklassiker før

Ugen har budt på masser af ny musik – fra kontroversiel dansk hiphop til overlegent sample. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – sådan her har du aldrig hørt musicalklassiker før
Bbybites. (Foto: Sarah Fresco)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Høker ’10-4′

Den ellers ganske unge kvartet Høker har allerede genrehoppet en del igennem karrieren. Med ’10-4′ ser vi dem lave electropop fyldt med de bitre, ængstelige følelser, der ikke altid er lige rare at se boble op til overfladen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Lana Del Rey ‘Chemtrails Over the Country Club’

Efter lang tids vente er Lana Del Reys syvende studiealbum endelig om hjørnet, og titelnummeret fra ‘Chemtrails Over the Country Club’ er lige den kølige dosis vemodig coolness, Lana alle dage har været mester i. Vi glæder os til at høre resten, når albummet udkommer 19. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Bbbybites ‘Bby’

Bbybites synger om identitetskrise på dette nummer, og på den måde får hun paradoksalt nok slået sin kunstneriske identitet fast bedre end nogensinde før. Held og lykke med at få denne behagelige pophymne ud af hovedet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. FVN ‘Shit’

Det er under to måneder siden, raptalentet FVN ep-debuterede, men hun er allerede klar med mere af samme skuffe. Den slagkraftige ‘Shit’ har flabede punchlines, smittende selvtillid og bundsolide flows på stribe.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Nyck Caution feat. Denzel Curry ‘Bad Day’

Pro Era-talentet Nyck Caution har netop udgivet albummet ‘Anywhere But Here’. Vi fremhæver her et nummer, der blev udgivet et par dage inden albummet, hvor han har allieret sig med selveste Denzel Curry. Begge rappere er i så god form, at man næsten taber vejret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. LittGloss & Bathsheba ‘Might Be’

Den succesfulde producerduo LittGloss har her slået sig sammen med en af årets mest spændende popstemmer. Resultatet er en disco-klingende dansegulvbasker af sådan en skala, at det er synd, at man bliver nødt til at nyde den alene derhjemme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Shame ‘Station Wagon’

Den engelske postpunkgruppe Shame er tilbage med deres andet album, ‘Drunk Tank Pink’. Albummets muligvis stærkeste sang er afslutningsnummeret ‘Station Wagon’, der starter noget så forsigtigt ud, men som stilfuldt udvikler sig mod et overvældende, kakofonisk støjklikmaks.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Flo Milli ‘Roaring 20s’

Det lyder måske kikset med en hiphopsang, der sampler ‘Spillemand på en tagryg’, men Flo Milli gør det med så meget overlegenhed og glimt i øjet, at det er totalt uimodståeligt. ‘If I Were a Rich Man’ er i al hemmelighed skræddersyet til en Kenny Beats-trapproduktion.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Karl William ‘Ren’

Karl Williams r’n’b har sjældent været nær så tjekket og selvsikker som på ‘Ren’. Karl William kigger både tilbage på sin karriere og frem mod sin fortsatte personlige udvikling, alt imens hans stemme stadig er til at smelte hjerter med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. ZacFromThe9 ‘Oppz’

‘Oppz’ er på rekordtid blevet kontroversiel, særligt grundet den voldsomme video. Den fynske rapper ZacFromThe9 anklages således af Odenses bormester for at bidrage til den lokale bandekonflikt med denne sang. Men ZacFromThe9 ville nok have fået opmærksomhed alligevel, for hans levering er lige i øjet, og hans sprøde stemme stikker øjeblikkeligt ud.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af