Cardi B anklaget for at have stjålet omkvædet til ‘Up’ – rapperen svarer igen

Cardi B anklaget for at have stjålet omkvædet til ‘Up’ – rapperen svarer igen

Cardi B lagde an til at erobrere 2021, da hun i torsdags udgav musikvideoen til sin første single siden ‘WAP’.

Sangen, med titlen ‘Up’, hitter allerede, men der er også skår i glæden for Cardi B. Rapperen er nemlig kommet under anklage for at have stjålet omkvædet fra to aspirerende rappere fra New Jersey.

De to rappere, Mir Fontane og Mir Pesos, mener, at Cardi B’s omkvæd lyder mistænkeligt ligesom deres sang ‘Stuck’, der blev udgivet i august sidste år.

»Vi har ikke noget særligt imod hende, men vi har grund til at tro, at vores sang ‘Stuck’ blev brugt som inspiration for hendes nye single ‘Up’. Vi tror ikke, at det bare er et tilfælde«, udtaler duoen til HiphopDX.

Cardi B har benægtet anklagerne på de sociale medier, hvor hun blandt andet skriver, at hun aldrig har hørt om Mir Fontane. Hun har desuden delt en gammel Instagram Live fra 7. august sidste år, hvor hun synger teksten til ‘Up’.

Men ifølge Mir Fontane er den video ikke bevis for noget som helst. Hans sang ‘Stuck’ blev nemlig udgivet dagen inden, den 6. august.

I en udtalelse til HiphopDX siger Mir Fontanes hold: »Når det gælder en løsning, ønsker de, at alle skabere bliver ordentligt krediteret og kompenseret for deres arbejde i alle sager, ikke kun denne. Pesos og Fontanes respektive hold arbejder på en løsning«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af