Kanye West bliver sagsøgt af sit eget Sunday Service-kor

Kanye West bliver sagsøgt af sit eget Sunday Service-kor
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images.)

De seneste par år har været en hård tid for Kanye West. Rapperens mentale tilstand har tilsyneladende været ustabil, hans offentlige ry har lidt af utallige uheldige udtalelser og hans seneste album har ikke fået samme varme velkomst som tidligere udgivelser.

Senest har der været tale om, at han skal skilles fra Kim Kardashian, og så har hans kampagne for at blive USAs næste præsident ført til et ydmygende nederlag.

Der har dog været ét lyspunkt for Kanye i nyere tid. Nemlig hans jævnlige Sunday Service-seancer, som har været en slags blanding af gudstjeneste og kor-koncert. Men nu er det dog kommet frem at over 1000 personer fra Sunday Service-opsætningen sagsøger Kanye for over 30 millioner dollar.

Medlemmerne af Sunday Service-koret hævdet ifølge UK Sun og Page Six blandt andet, at de ikke fik tilstrækkelig i løn samt at de blev behandlet dårligt, og at de eksempelvis ikke måtte gå på toilettet eller få spisepauser.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af