Se Kanye West råbe ad Chance the Rapper i viralt klip fra ny ‘Donda’-dokumentar

Se Kanye West råbe ad Chance the Rapper i viralt klip fra ny ‘Donda’-dokumentar
Kanye West i 2015. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Vi venter stadig på Kanye Wests album ‘Donda’, der skulle være udkommet sidste sommer, men som fortabte sig i en serie af opsigtsvækkende optrin i forbindelse med rapperens præsidentvalgkampagne.

Nu tyder noget på, at der arbejdes på en dokumentarfilm om den intense periode i Wests liv og tilblivelsen af albummet. I hvert fald blev et kort klip fra filmen lækket i går, og det er allerede gået viralt, da man ser West råbe og skrige ad sin ven og kollega Chance the Rapper.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I klippet ser man de to rapstjerner i Wests studie i Wyoming, hvor de er ved at høre albummet. Og allerede Wests påklædning – en skudsikker vest – afslører, at noget er lidt off.

Da Chance nærmer sig Kanye for at tale med ham, begynder West at råbe ad sin ven: »Lyt til albummer eller skrid«, afrunder han svadaen.

Videoen slutter dog med god stemning: Ude foran studiet får West taget et billede med Chance, der beslutter sig for at lette på stemningen: »Vil du høre en ild-joke?«, spørger han og fortsætter: »Ja-Ja-Jalepeño«, hvortil alle knækker sammen af grin.

Der er endnu ikke nogen officiel information om YZY TV’s ‘Donda’-dokumentarfilm, men noget tyder altså på, at der er masser af gyldent materiale i vente. Produceren Dame Dash, som også medvirker i ovenstående klip, er åbenbart en central drivkraft bag produktionen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af