Premiere: Benjamin Hav har lavet årets hidtil vildeste musikvideo

Premiere: Benjamin Hav har lavet årets hidtil vildeste musikvideo
Benjamin Hav i videoen til 'Den dejligste boy'. (Foto: Screenshot)

For lidt over et år siden udgav Benjamin Hav to soloalbum med en uges mellemrum, og nu gearer rapperen op til plade nummer tre.

Det gør han med førstesinglen ‘Den dejligste boy’, der fræser derudad i en stil, som Hav selv har døbt ‘gamerbeat’. Beatet står den unge rapper/producer Pind for.

Med singlen følger en musikvideo, og ja, her bliver der altså gået all-in.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Starten afslører omfanget. Fra ørkenen bliver vi transporteret ind i en kæmpe kuppel af en art; lad os fortolke det som Benjamin Havs syrede hjerne.

Herinde er der mystiske David Lynch-telefoner, dansende funktionærer, akrobatiske kontordamer og alt muligt andet – pludselig ligner det, at den hvidklædte Benjamin Hav står midt i en hiphopvideo fra 90’erne.

Som altid har hovedpersonen en ret speciel tilgang til at beskrive sine egne værker. Her er Benjamin Havs ord om videoen via en pressemeddelelse:

»Videoen er lavet af den danske Lars Von Trier, Bertil Vorre, der med generøs hånd har navigeret rundt i dansk kulturliv i sin Tesla model S, og udover sin nyligt udnævnte rolle som kriserådgiver for kulturminister Joy Mogensen har han fundet tid til at lave en musikvideo til mig, der er så dejlig, at jeg græd ukontrollerbart i 18 timer, da jeg så den første gang. I videoen er mine korsangere/dansere/sax-spillere, Torben og Troels, med i en hvad der bedst kan beskrives som JEG-HAR-VUNDET-DANSEN. Dansen var kortvarigt på TikTok, men blev efter kort tid slettet pga. citat: ‘for stor ubeskyttet sexuel energi’«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af