Thom Yorke aflyser sin koncert på Roskilde Festival

Thom Yorke aflyser sin koncert på Roskilde Festival
Thom Yorke på NorthSide 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Roskilde Festival har mistet et hovednavn. Radiohead-frontmanden Thom Yorke, der har været på programmet siden 2020 med sit band Thom Yorke Tommorow’s Modern Boxes, har været nødsaget til at aflyse sin koncert på festivalen.

Det skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse. Udmeldingen kommer efter, at Yorke og hans band har måtte aflyse hele deres sommerturné grundet covid-19.

»De britiske myndigheders udmeldinger om genåbning i denne uge betyder, at Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes må aflyse deres turné. Derfor kommer de desværre heller ikke til Roskilde Festival«, skriver festivalen.

Thom Yorke udgav i 2019 det fremragende soloalbum ‘Anima’, som skulle have dannet grundlaget for koncerten på Arena sammen med Yorkes bagkatalog som soloartist. Konstellationen Thom Yorke Tommorow’s Modern Boxes tæller, udover Yorke, produceren Nigel Godrich og den visuelle kunstner Tarik Barri.

Ifølge Roskilde Festival er det ikke usandsynligt, at festivalen kan miste flere hovednavne i den nærmeste fremtid som følge af de forskellige corona-restriktionerne på tværs af Europa.

Om festivalen overhovedet kan realiseres i år, er endnu uvist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af