Travis Scott hopper med på en af årets mest populære TikTok-sange

Travis Scott hopper med på en af årets mest populære TikTok-sange
Travis Scott.

Det meste af det, Travis Scott rører ved for tiden, bliver stort – fra hitsingler til McDonalds-menuer. Og alt, der bliver stort på TikTok, bliver, ja, stort over alt. Så det er nærmest en break the internet-situation, vi er ude i, nu hvor rapperen er hoppet med på en af årets mest populære TikTok-hits.

Travis Scott er nemlig med på et remix af ‘Buss It’ af Erica Banks, der for tiden er over alt på platformen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sangen har fået meget medvind i løbet af 2021 takket være en viral challenge (#BussItChallenge), hvor folk giver sig selv en form for makeover. De fleste TikToks med sangen starter således med nogen, der står i mere eller mindre hverdagsagtigt tøj, men så snart omkvædet dropper, og Banks begynder at rappe, skifter settingen til fuld fest.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sangen sampler Nellys klassiker ‘Hot In Here’, og faktisk har han også rost ‘Buss It’ i et radiointerview, hvor han kaldte den »dope«. Nu har Travis Scott altså bidraget med et vers til remixet. Så der kommer nok til at gå lidt tid, før den her virale sensation forsvinder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af