Barack Obama deler sine yndlingssange fra 2020 – bl.a. Megan Thee Stallion, Travis Scott og Mac Miller

Barack Obama deler sine yndlingssange fra 2020 – bl.a. Megan Thee Stallion, Travis Scott og Mac Miller
Barack Obama. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

Barack Obama er godt i gang med at kåre sin yndlingskunst fra året, der gik. I går hyldede han sine favoritfilm og -serier fra 2020, og nu er turen kommet til den tidligere præsidents yndlingssange.

Obama, der gennem årene har været god for en playliste eller to, har hele 30 sange med på sin liste over årets bedste.

På toppen af listen finder man Megan Thee Stallions remix af ‘Savage’ ft. Beyoncé, der også var at finde på vores liste over årets bedste internationale sange. Obama peger desuden på blandt andre Mac Millers ‘Blue World’ og ‘Cut Em In’ af Anderson .Paak ft. Rick Ross.

Artister som J. Cole, Gunna, Wizkid, Lil Baby, Dua Lipa og Phoebe Bridgers er også at finde på listen. Travis Scott er indlemmet for sangen ‘Franchise’ med features fra Young Thug og M.I.A, der strøg til tops på de amerikanske hitlister.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man må sige, at Obama har fingeren på pulsen, når det gælder populær musik. Han skriver da også, at listen er blevet til i konsultation med familiens musikguru, hans datter Sasha.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af