Benjamin Hav tager på solokarrierens første Danmarksturné – spiller syv koncerter til efteråret

Benjamin Hav tager på solokarrierens første Danmarksturné – spiller syv koncerter til efteråret
Benjamin Hav. (Foto: PR)

Benjamin Hav har haft en ret kort men exceptionelt produktiv karriere som soloartist. Den tidligere Benal-frontmand har således præsteret at udgive hele tre album – eller: »tre fantastiske albums«, som han selv siger via en pressetekst – på lidt over et år, og nu er han såmænd klar med karrierens første solo-turné.

Til efteråret rammer rapperen således en række danske byer. Helt solo bliver det derudover faktisk heller ikke: Han tager nemlig et stort liveorkester med sig, og det hele går under navnet Benjamin Hav & Familien.

»Der er så meget, jeg har villet vise«, udtaler rapperen via en pressemeddelelse. »Så meget kærlighed, jeg har villet formidle gennem mit band. Danmarks bedste musikere er med mig. De har nu stået opmagasineret i et øvelokale i snart tre år. Nu støver vi hinanden af, og melder klar! Nu tror vi på det!«

Benjamin Hav lover desuden at liveshowet vil vække mindelser om både Adele og Kanye, så hvis koncerten lever op til de store ord, er der god grund til at glæde sig.

Billetsalget starter onsdag den 31/3 klokken 10.00.

Benjamin Hav & Familien – turné 2021
14/10 – Fermaten, Herning
15/10 – Posten, Odense
16/10 – Godset, Kolding
28/10 – Store Vega, København
29/10 – Train, Aarhus
26/11 – Gimle, Roskilde
4/12 – Skråen, Aalborg

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af