Cardi B bruger ‘Family Guy’-klip til at sætte kritikere på plads efter omdiskuteret Grammy-optræden

Cardi B bruger ‘Family Guy’-klip til at sætte kritikere på plads efter omdiskuteret Grammy-optræden
Cardi B til årets Grammy Awards. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Surprise! Fox News var ikke vilde med Cardi B og Megan Thee Stallions overlegne ‘WAP’-optræden til årets Grammy Awards, der blandt andet (i ekstremt positive vendinger) er blevet kaldt »sandsynligvis det mest beskidte øjeblik i Grammy-historien«.

Fox-vært Tucker Carlson anklagede i sit eget program de to rappere for »bevidst at nedbryde vores kultur og skade vores børn«, mens hans gæst, den konservative kommentator Candace Owens, kaldte optrædenen for »et angreb på amerikanske værdier og traditioner«.

»Det handler ikke længere om diversitet, men om perversitet«, sagde Owens.

Cardi B er selvfølgelig vendt tilbage på anklagerne via sine sociale medier, hvor hun bruger et klip fra ‘Family Guy’ til at sætte sine kritikere på plads.

»Hvis du ser et tv-program og beslutter at tage dine værdier derfra, så er du en idiot«, siger familiefar Peter Griffin i ‘Family Guy’-klippet, inden han fortsætter: »Måske skulle du selv tage ansvar for, hvilke værdier dine børn får. Måske skulle du ikke lade dine børn se visse programmer til at starte med, hvis du har så store problemer med dem – i stedet for at skyde skylden på selve tv-programmerne«.

Stridighederne stoppede dog på ingen måde der, og Candace Owens og Cardi B fortsatte med at diskutere løs på Twitter – hvilket de har gjort mange gange før.

https://twitter.com/iamcardib/status/1371941517632282626
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af