Cardi B går diamant med single som den første kvindelige rapper nogensinde

Cardi B går diamant med single som den første kvindelige rapper nogensinde
Cardi B. (Foto: PR)

Sidste års ‘WAP’-single cementerede godt og grundigt, at Cardi B er en af verdens absolut største hiphopartister lige nu. Mandag blev hun også den første kvindelige rapper nogensinde til at få et diamant-certifikat for en anden sang.

Det er således hendes gennembrudssang ‘Bodak Yellow’ fra 2017, der nu er gået diamant, hvilket indebærer, at nummeret har solgt 10 millioner enheder (150 streams svarer her til en solgt enhed). I samme ombæring er førnævnte Megan Thee Stallion-samarbejde ‘WAP’ nu gået fem gange platin, svarende til 5 millioner solgte enheder.

Folk fra pladeselskabet Atlantic Records overraskede Cardi B med nyheden på en restaurant mandag aften, og den filmede seance blev efterfølgende lagt på Twitter. Siden blev videoen taget ned igen, men på det tidspunkt havde en fan-konto allerede uploadet en kopi, som kan ses herunder.

I en anden video udtrykte rapperen sin store taknemmelighed for overraskelsen, selvom hun til at starte med ingenlunde var i humør til at mødes med pladeselskabsrepræsentanter efter en lang dag. Samtidig var hun ikke helt med på, at diamant-nyheden allerede var leaket på internettet, da hun i videoen teasede for en stor overraskelse tirsdag.

»Jeg fik lige en vild overraskelse, og jeg tror, I kommer til at finde ud af det i morgen«, siger Cardi i videoen og refererer desuden til den kommende weekends Grammy-optræden. »Og jeg vil bare sige tusind tak til jer alle sammen, for uden jer ville det her ikke være sket. Det reddede virkelig min dag, og opløftede mig op til den her vilde performance«.

Efterfølgende udtrykte rapperen sin forundring over, at alverdens fans på Twitter allerede havde hørt om den gode nyhed. Glad og rørt var hun ikke desto mindre stadig:

Se eller gense musikvideoen til ‘Bodak Yellow’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af