Det kongelige palads i ny ‘Coming 2 America’ tilhører faktisk en rapper i virkeligheden

Det kongelige palads i ny ‘Coming 2 America’ tilhører faktisk en rapper i virkeligheden
Arsenio Hall og Eddie Murphy i 'Coming 2 America'. (Foto: PR)

Eddie Murphy og Arsenio Hall er i øjeblikket aktuelle i ‘Coming 2 America’ (fortsættelsen til kultkomedien med næsten samme navn fra 1988), og her udspiller meget af handlingen sig i det fiktive og stenrige land Zamunda, hvor Murphys Prins Akeem er, ja, prins.

Det kongelige palads i Zamunda er selvfølgelig komplet overdådigt, og på forbløffende vis er scenerne i de royale gemakker faktisk skudt i et ægte hus, som tilhører … ingen ringere end rapperen Rick Ross. Det rapporterer Variety.

Så ja: Nogle rappere lever bogstavelig talt som de kongelige. Det er denne her historie i hvert fald et slags bevis på.

Rick Ross’ gigantiske hus i Fayetteville, Georgia er tidligere ejet af bokseren Evander Holyfield, og med 12 soveværelser og en spisesal med plads til 100 mennesker passede det altså perfekt til Zamundas kongefamilie. Soveværelset i filmens royale palads er såmænd rapperens eget.

Rick Ross fortæller Variety, at den originale ‘Coming to America’ måske er hans yndlingsfilm, og optagelserne af efterfølgeren har da også sat varige spor i rapperens hus.

»De ændrede tapetet i spisestuen, så jeg bad dem om at lade det hænge. Til en scene lavede de også det der kæmpe spisebord, hvor der kan sidde 50-60 mennesker, og det efterlod de til mig som en gave. Det er helt enormt«, fortæller Ross til Variety.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af