Drake slår ny hitliste-rekord med ‘Scary Hours 2’

Drake slår ny hitliste-rekord med ‘Scary Hours 2’
Drake.

Er der overhovedet nogle rekorder, Drake ikke har slået endnu? Sidste år overgik han Madonna og har nu flest top 40-sange på den amerikanske hitliste i verdenshistorien, og så sent som i januar blev han den første kunstner i historien med over 50 milliarder streams på Spotify.

Rekordernes tid er dog ikke forbi for canadieren. Hans nyeste ep, ‘Scary Hours 2’, er måske ikke lige den mest banebrydende udgivelse i rapperens katalog, men alle sangene er strøget direkte til tops på den amerikanske Billboard-liste. Sangene ‘What’s Next’, ‘Wants and Needs’ og ‘Lemon Pepper Freestyle’ er således tjekket ind på hitlisten som henholdsvis nummer et, to og tre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den bedrift er der ingen, der har mestret før. Drake selv er debuteret på toppen af hitlisten i flere omgange – senest med ‘Toosie Slide’ i 2020 – men det er altså helt uhørt at lande tre nye sange på toppen af charten.

Faktisk er det kun Ariana Grande og The Beatles, der har indtaget alle listens tre øverste pladser på samme tid før. Men rapperen er altså som sagt den eneste, der har gjort det med tre helt nye sange.

Så ja, flot klaret og alt det der. Men det vi egentlig gerne vil vide er: Hvor bliver ‘Certified Lover Boy’-albummet egentlig af, Drake?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af