Flere hits end Madonna: Drake slår ny hitliste-rekord

Flere hits end Madonna: Drake slår ny hitliste-rekord
Drake.

I slutningen af 2018 rappede Drake, at han havde flere hits end Beatles (på Meek Mill-sangen ‘Going Bad’), så måske venter der nu en linje eller to om at han også har overgået Madonna.

For den canadiske superstjerne er netop nået op på 40 top 10-hits i USA, hvilket er to flere end Madonna – og samtidig det højeste antal af nogen artist i verdenshistorien. Det rapporterer Billboard.

Det er takket være sangene ‘Popstar’ og ‘Greece’, der officielt er DJ Khaled-sange med Drake som gæst, at rapperen er nået op på 40 placeringer. De to numre er nemlig gået ind som nummer tre og otte på hitlisten i USA. Madonnas seneste top 10-hit ligger til gengæld en del år tilbage. Det var ‘Give Me All Your Luvin’ med Nicki Minaj og M.I.A. fra 2010.

Sangene var en del af en særdeles aktiv uge for Drake, hvor han også udgav ‘Only You Freestyle’ med UK drill-rapperen Headie One. På de i alt tre sange, Drake udgav den uge, lykkedes det ham i øvrigt at rappe på hele fire forskellige sprog – hvilket gjorde ham til lidt af et meme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af