Drakes ansigtsudtryk er priceless i videoen til Meek Mills ‘Going Bad’

Kender du Drake, ved du også godt, hvad det er for et ansigtsudtryk, jeg taler det. Det der, når Drake rynker hele ansigtet sammen i folder og ser ekstremt utilfreds ud – samtidig med, at han føler sig som en konge. Sådan lidt ‘hvad snakker du om knægt, ved du ikke, hvem der sidder øverst på tronen?’.

Anyway… Drakes ansigtsudtryk er guld værd i den nye musikvideo til Meek Mills ‘Going Bad’. Ikke sådan hele tiden og ud over det hele, men i de små gestikuleringer med øjne, næse, mund. Drake er skuespiller, og i forhold til Meek så fortjener han fanme en Oscar.

Udover Drakes ansigtsudtryk har videoen selvfølgelig også en handling. En lidt storslået, diffus handling, hvor Drake og Meek er en slags gangsterbosser, der battler om lidt af det hele. De spiller på heste og vædder deres respektive ure, og så kører de endda smask ind i hinanden i deres dyre biler.

Folk som T.I., Swizz Beatz og Nipsey Hussle er med som gæster. Men hey: Det hele handler om Drake.

Læs også: Meek Mill fik sin ‘SNL’-dåb – se ham spille singler fra ‘Championships’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af