Her er det bedste Billie Eilish-cover, du kommer til at høre i lang tid – og så med rap!

Her er det bedste Billie Eilish-cover, du kommer til at høre i lang tid – og så med rap!
Chika. (Foto: Leeor Wild)

De seneste år har Billie Eilish været en af de kunstnere i verden, hvis sange er blevet fortolket flest gange. Det flyder over med Billie Eilish-covers på internettet – både fra fans og via diverse radio- og tv-programmer, hvor musikkolleger har kastet sig over sange fra den unge popstjerne.

Det siger sig selv, at kvaliteten er svingende, men amerikanske Chika har skudt sig selv direkte ind i toppen af coverfeltet med sin nye version af Billie Eilishs ‘My Future’.

24-årige Chika har fortolket Eilish-balladen som en del af ‘Spotify Singles’-serien, og det er der kommet et virkelig smukt og sådan lidt jazzet resultat ud af. Og så er der rap! På et Billie Eilish-cover! Tænk engang, men det fungerer faktisk.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chika er nemlig først og fremmest rapper, og sidste år var hun for eksempel med på hiphopmagasinet XXL Magazines årlige Freshmen-talentliste.

Men succesen stopper ingenlunde der: Chika er nemlig nomineret som Best New Artist til den årlige Grammy-uddeling, der finder sted 14. marts – Phoebe Bridgers, Megan Thee Stallion og Doja Cat er blandt de andre nominerede i kategorien.

Billie Eilish vandt Best New Artist til Grammys sidste år, så der er jo noget symbolsk i at lave et cover af netop Eilish så tæt på årets prisuddeling.

Chikas version af Billie Eilishs ‘My Future’ er landet sammen med en ny udgave af rapperens egen ‘U Should’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af