The Weeknd genudgiver debutmixtapet ‘House of Balloons’ – inklusive de originale samples

The Weeknd genudgiver debutmixtapet ‘House of Balloons’ – inklusive de originale samples
The Weeknd. (Foto: Anton Tammi)

For ti år siden vidste ingen, hvem The Weeknd var. Han var en mystisk skikkelse, der lavede sange om stoffer, sex og fester uden nogensinde at vise sit ansigt. Og mesterværket fra den periode var debut-mixtapet ‘House of Balloons’.

Den udgivelse har været tilgængelig på streamingtjenesterne som del af opsamlingsværket ‘Trilogy’, der også indeholder de tidlige mixtapes ‘Thursday’ og ‘Echoes of Silence’. Men nu, hvor ‘House of Balloons’ har 10-års jubilæum på søndag, genudgives det som selvstændigt værk.

»På søndag udgiver jeg for første gang ‘House of Balloons’ på alle streamingtjenester i sin oprindelige form. Med de originale mixes og samples«, skriver The Weeknd således på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘House of Balloons’ var bygget på en række samples – fra Beach House til Siouxsie & The Banshees. Men det var ikke alle, der blev godkendt til den officielle udgivelse på ‘Trilogy’.

Aaliyah-stemmesamplet på ‘What You Need’ har for eksempel ikke været på den officielle version af sangen. Det bliver der forhåbentlig lavet om på nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af