Alive Festival satser på 2021 – afslører stærk første musikpakke

Alive Festival satser på 2021 – afslører stærk første musikpakke
Erika de Casier. (Foto: PR)

Det er en usikker tid for de danske festivaler, og mens nogle arrangører holder kortene tæt på kroppen, satser andre mere offentligt på, at det bliver muligt at samles til musik, fadøl og det hele til sommer.

Alive Festival i Thy hører til i sidstnævnte pulje, og festivalen har i dag offentliggjort den første musikpakke til sommerens arrangement, som (forhåbentligt) løber af stablen 29.-31. juli.

Dagens annonceringer:
Blaue Blume
Iceage
Ganger
Erika de Casier
Fraads
Barbro

Det drejer som udelukkende om danske artister, men det er en potent pakke med både etablerede rockbands som Iceage og Blaue Blume samt nyere artister som hiphopduoen Fraads og sangskriveren Barbro, der er gået solo efter bandet Jenny gik i opløsning.

Dagens pakke rundes af med internationalt succesfulde Erika de Casier og selvfølgelig Ganger, hvis ‘Tro’ vi kårede til at være det bedste danske album i 2020.

»Vi tror på, at vi kommer til at holde en festival i år, og vi er stolte af at kunne offentliggøre en super stærk programflade i en tid, hvor vi har historisk svære vilkår at arbejde under. Vi mærker en stærk sult efter at være sammen om nogle fede oplevelser og dyrke den fantastiske kultur, vi har savnet alt for længe«, udtaler Esben Halkier fra festivalens sekretariat i en pressemeddelelse..

Partoutbilletter til Alive Festival koster 770 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af