Erika de Casier signer med internationalt pladeselskab – se hendes nye musikvideo

Erika de Casier signer med internationalt pladeselskab – se hendes nye musikvideo

Erika de Casier har både solo og tidligere i Saint Cava vist sig som en af landets mest lovende r’n’b-kunstnere. Det beviste hun især med solodebuten ‘Essentials’, som vi kårede til et af sidste års bedste danske album.

Nu er Erika de Casier for alvor tilbage – ikke kun nationalt, men internationalt. Hun har netop skrevet kontrakt med det britiske pladeselskab 4AD, som blandt andet huser Grimes, Future Islands, The National, Big Thief og mange andre prominente kunstnere.

Samtidig er den nye single ‘No Butterflies, No Nothing’ landet som danskerens 4AD-debut. Tracket er produceret af Natal Zaks og Erika de Casier selv, og hun har også instrueret den tilhørende musikvideo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det handler om at ville forelske sig i nogen, men sommerfuglene kommer bare ikke«, udtaler hun om sangen i en pressemeddelelse.

Sidst vi hørte fra Erika de Casier viste hun også stort internationalt potentiale. Hendes remix af Dua Lipas festlige ‘Physical’ blev nemlig udgivet af den britiske popstjerne på en officiel remix-kompilation.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af