Hør Erika de Casiers officielle remix af Dua Lipas ‘Physical’

Hør Erika de Casiers officielle remix af Dua Lipas ‘Physical’
Erika de Casier. (Foto: Peter Dupont)

I marts gav Dua Lipa os et festfyrværkeri af sprudlende popsange i form af albummet ‘Future Nostalgia’. En af de mest frygtløst festlige sange på det album er ‘Physical’, som vores anmelder sammenlignede med intet mindre end 80’er-smaskeren ‘Maniac’ fra ‘Flashdance’-filmen.

Nu har Dua Lipa udgivet en officiel remix-udgivelse, hvor en række kunstnere gentænker ‘Physical’, og et af buddene kommer fra danske Erika de Casier.

Det er selvfølgelig ikke hver dag, at en dansk artist, der egentlig er et godt stykke væk fra mainstreamen, får lov til at remixe en af verdens største popstjerner. Men Erika de Casier har jo altid haft internationalt potentiale, hvilket hun igen beviste med albummet ‘Essentials’, som vi kårede til et af sidste års bedste album.

Til sommer skulle Erika de Casier desuden have spillet på Roskilde Festival, hvilket selvfølgelig ikke kommer til at ske. Men nu får vi et ‘Physical’-remix som plaster på såret, og det er ikke en helt ringe trøst.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af