Det nye Young Thug-album har årets hidtil vildeste gæsteliste – blandt andre Drake og Travis Scott

Det nye Young Thug-album har årets hidtil vildeste gæsteliste – blandt andre Drake og Travis Scott
Young Thug. (Foto: Aaron Davidson/Getty Images for Freebandz)

Det er noget af et album, Young Thug og Gunna har udgivet i dag. ‘Slime Language 2’ er nemlig ikke bare 23 sange og 75 minutter langt. Det her også årets nok vildeste samling gæsteoptrædener.

På Atlanta-rapperens nye opsamlingsalbum er der således optrædener af folk som Drake, Travis Scott, Future, Lil Uzi Vert, Lil Baby, Meek Mill, Kid Cudi og Skepta.

De etablerede stjerner optræder side om side med mindre kendte navne som Yak Gotti, Lil Duke, Karlae og Yung Kayo, der er signet på Young Thugs pladeselskab Young Stoner Life.

I alt optræder der hele 30 (!) forskellige artister på ‘Slime Language 2’, der er opfølgeren til et opsamlingsalbum fra 2018. Siden da har Young Thug også udgivet sit nok mest kommercielt succesfulde album i form af ‘So Much Fun’ fra 2019 samt Chris Brown-fællesudgivelsen ‘Slime & B’ fra sidste år, der inkluderede hittet ‘Go Crazy’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af