Cheff Records spiller jubilæumskoncert på den nye festival ØreSound

Cheff Records spiller jubilæumskoncert på den nye festival ØreSound
TopGunn, Eloq, Kidd og Klumben. (Foto: PR)

Cheff Records har 10 års jubilæum, og i den anledning har Kidd, Eloq, TopGunn og Klumben allerede planlagt to store koncerter til oktober i henholdsvis København og Aarhus. Den runde fødselsdag bliver nu også fejret med i hvert fald én koncert til sommer.

Den nye musikfestival ØreSound har nemlig i dag annonceret, at det toneangivende kollektiv kommer forbi festivalpladsen på Tiøren den 14. august.

Det bliver dermed på festivalens pop-dag, hvor også Jung spiller, at Cheff Records giver koncert. Det viser vel meget godt, hvordan de fire artister har bevæget sig fra undergrundshiphop og dancehall til en noget større musikscene.

ØreSound kører også med en urban-dag torsdag den 12. august, hvor Burna Boy, Tessa og B.O.C. er annonceret til at spille. Fredag den 13. august er dedikeret til EDM og får indtil videre besøg af Morten, Clean Bandit (dj-set) og TooManyLeftHands.

Arrangørerne har tilpasset modellen for årets udgave af ØreSound efter folketingets rammer for store, offentlige kulturbegivenheder. Således planlægger festivalen at invitere 5.000 gæster ind på pladsen ad gangen i sektioner af 500.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af