Coco O. giver intimkoncert syv dage i træk på samme spillested

Coco O. giver intimkoncert syv dage i træk på samme spillested
Coco O. (Foto: Katrine Winblad)

Efter en lang proces, hvor Coco O. skulle finde sig selv som solokunster i kølvandet på Quadron, udgav hun forrige fredag sit første album i eget navn med den meget passende titel ‘It’s a Process’.

Nu skal sangene derfra ud og flyve live, og derfor rykker Coco O. og hendes otte personer store band ind på Hotel Cecil til hele syv intime koncerter; én hver dag 25. juni til 1. juli.

»Jeg har glædet mig helt vildt meget til at komme ud og spille igen og fremføre mit nye album for allerførste gang. Det har været vigtigt for mig at arbejde med de restriktioner, der er pålagt os, på en kreativ måde«, siger Coco O. i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter: »Derfor har jeg valgt at lave et residency på Hotel Cecil med syv små koncerter i intime omgivelser i stedet for en enkelt stor koncert. Jeg vil gerne omfavne, at publikum skal sidde ned, og jeg vil gøre mit bedste for at lave det til en unik og eksklusiv oplevelse for den lille håndfuld mennesker, der er kapacitet til hver enkelt aften«.

Billetsalget starter tirsdag 11. maj kl. 10.00 via Ticketmaster.

Coco O.
Hotel Cecil
25. juni-1. juli
Billetpris: 330 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af