Machine Gun Kelly forklarer, hvorfor han har en halskæde med Megan Fox’ blod

Machine Gun Kelly forklarer, hvorfor han har en halskæde med Megan Fox’ blod
Megan Gun Kelly og Megan Fox, april 2021. (Foto: Alex Menendez/Getty Images)

Machine Gun Kelly og Megan Fox er ikke blege for at fejre deres kærlighed på utraditionel vis. Det viste de Valentins dag, hvor rapperen lagde et billede op på Instagram af en halskæde med Megan Fox’ blod i.

Det har naturligvis affødt nogle spørgsmål, som Ellen DeGeneres forsøgte at få opklaret, da Machine Gun Kelly gæstede hendes talkshow.

»Var det din idé, eller faldt hun og kom til skade og så havde du en lille ting med?«, spørger DeGeneres jokende, hvortil rapperen svarer:

»Faktisk skulle hun ud at rejse for at optage en film. Det var nyt i vores forhold. Og jeg havde ikke engang et pas, så jeg freakede en smule ud, fordi hun skulle til Bulgarien: ‘Du smutter, og jeg kan ikke engang komme forbi og besøge dig’. Nogle mennesker giver deres partnere et lommetørklæde. Hun gav mig sin DNA«.

Machine Gun Kelly fortæller også, at det i sidste ende lykkedes ham at få anskaffet sig et pas, så han kunne besøge Fox – takket være ingen ringere end Bernie Sanders, der dermed måske reddede kendisparrets forhold.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af