Miley Cyrus hylder sin gudmor Dolly Parton med veloplagt cover – og hiver sin egen mor på scenen til ‘SNL’

Miley Cyrus hylder sin gudmor Dolly Parton med veloplagt cover – og hiver sin egen mor på scenen til ‘SNL’
Miley Cyrus synger Dolly Parton til 'Saturday Night Live'. (Foto: PR)

Miley Cyrus var musikalsk gæst ved ‘Saturday Night Live’ for syvende (!) gang i går aftes, mens Elon Musk var vært for sketchshowet.

Popstjernen åbnede ballet med et cover af ‘Light of a Clear Blue Morning’ af sin gudmor Dolly Parton for at fejre Mors dag.

Mens Cyrus bragede igennem med sin stærke vokal, gjorde en række af de faste ‘SNL’-skuespillere indtog på scenen med deres mødre for at fejre den særlige dag. Cyrus hev også selv sin mor, Tish, med på scenen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senere på aftenen fik Cyrus besøg af det australske stjerneskud Kid Laroi, da de gav første live-optræden med deres remix af Kid Laroi-hittet ‘Without You’.

Popstjernen rundede ballet af med titelsangen fra sit seneste album, ‘Plastic Hearts‘ fra sidste år. Men inden da lagde hun også vejen forbi en række sketches, blandt andet en morsom en af slagsen, hvor hun i samarbejde med Pete Davidson og Elon Musk skal redde en koloni på Mars fra total udslettelse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af