Noel Gallagher er klar på en Oasis-reunion – hvis han får et svimlende beløb

Noel Gallagher er klar på en Oasis-reunion – hvis han får et svimlende beløb
Noel Gallagher hos The Jonathan Ross Show. (Foto: Screenshot/YouTube)

Hvis vi nogensinde skal få brødrene Gallagher at se på scenen sammen igen, kan det godt gå hen og blive dyrt. Meget dyrt.

Noel Gallagher har nemlig netop fortalt, hvilket beløb der skal til, for at han ville vække bandet til live igen: 100 millioner pund. Altså rundt regnet 860 millioner kroner.

Det har den britiske musiker fortalt i et interview hos talkshowet The Jonathan Ross Show. Her kommenterer han på en udtalelse fra broderen Liam, der tidligere har sagt, at Oasis er blevet tilbudt 100 millioner pund for at finde sammen igen.

Det benægter Noel dog.

»Der findes ikke 100 millioner pund i hele musikbranchen«, lyder det fra Noel Gallagher. »Hvis nogen tilbyder mig 100 millioner nu, så gør jeg det. Jeg gør det for 100 millioner. Latterligt. Men det sjove er, at jeg rent faktisk tror, at Liam tror på det«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og hvad siger Liam Gallagher så til al den snak om en genforening?

»Jeg ville gøre det gratis«, har han skrevet på Instagram hos fansiden Oasis Mania.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af