Se St. Vincent køre fuld retrostil i sin optræden hos Jimmy Fallon

Se St. Vincent køre fuld retrostil i sin optræden hos Jimmy Fallon
St. Vincent optræder i 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'. (Foto: screenshot fra Youtube)

St. Vincent har lige udgivet sit sjette studiealbum, ‘Daddy’s Home’, og vanen tro har artpop-kunstneren med det borgerlige navn Annie Clark skiftet ham. Denne gang har hun dedikeret sig til en gennemført 70’er-lyd, der trækker på funk og plastic soul.

Den amerikanske singer-songwriter holdt bestemt også fast i 70’er-stilen til sin optræden i ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ for et par dage siden, hvor hun spillede sangen ‘Down’ fra det nye album.

Et retrofilter var således blevet lagt ind over optagelserne, så det i sandhed lignede en tv-udsendelse fra netop 70’erne. En grafik, der præsenterer musikerne som »St. Vincent & The Down And Out Downtown Band«, kører indledningsvis over skærmen, hvorefter St. Vincent fremfører nummeret iført en sandfarvet frakke med store flipper.

Se hele performancen i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af