Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – gyserrap og danske pletskud i overflod

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – gyserrap og danske pletskud i overflod
Rebecca Lou. (Foto: Tue Blichfeldt)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Rebecca Lou ‘Lovesick’

Rebecca Lou er bedst kendt for rockmusik med fuld fart over feltet, men på sin nyeste single går danskeren mere poppens vej, dog stadig med guitaren centralt i lydbilledet. Hun fortæller desuden, at popmusik generelt vil fylde mere på hendes kommende album ‘Heavy Metal Feelings’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Squid ‘2010’

Squid har netop udgivet det mesterlige debutalbum ‘Bright Green Field’, og her er ‘2010’ et klart højdepunkt. Det er en sårbar, indadskuende sang, hvor der dog også bliver gjort plads til nogle af de mest maniske og støjende øjeblikke i karrieren hidtil – og de to sider understøtter hinanden så fornemt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Iceage ‘Drink Rain’

Sonisk har Iceage aldrig været så behagelige som på den jazzede skæring ‘Drink Rain’ fra deres nye album ‘Seek Shelter’, men lyrisk er de ude i noget af det mest beskidte, de nogensinde har lavet. Bandet selv har endda kaldt sangen decideret pervers. Og når perversionen bliver leveret med så meget nonchalance, bliver den så meget desto mere underholdende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Faber ‘Alle os på landet’

Fabers electropop har sjældent inviteret på nær så meget gåsehud. ‘Alle os på landet’ er første single fra hendes kommende debutalbum ‘Portrætter’, og den handler om når forelskelsens glansbillede går op i røg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Mercedess ‘Serious Dancing’

Mercedess’ smoky r’n’b er i sit mere sensuelle, længselsfulde hjørne på ‘Serious Dancing’. Sangen handler om frustrationer over at føle sig langt fra hinanden, både i fysisk og emotionel forstand. Men på et sonisk plan oser den danske kunstner heldigvis som altid af nærvær.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Anjimile feat. Lomelda ‘1978 (Reunion)’

Den amerikanske indiefolk-kunstner Anjimile har netop udgivet en ep ved navn ‘Reunion’, hvor han allierer sig med andre kunstnere for at lave orkestrale genindspilninger af sange fra hans album ‘Giver Taker’, der udkom sidste år. Få dage inden udgivelsen fik vi ‘Reunion’-udgaven af ‘1978’, som han lavede i samarbejde med folk-kollegaen Lomelda.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. 21 Savage ‘Spiral’

Har vi brug for flere ‘Saw’-film? Umiddelbart er svaret nej. Men hvis de absolut skal blive ved med at lave dem, er 21 Savages nye sang absolut fed at have på soundtracket. Den sampler det oprindelige ‘Saw’-tema, og 21 Savages deadpan-flow står ideelt overfor seriens morbide tone. Sangen vil være at finde på soundtracket til filmen ‘Spiral: From the Book of Saw’, der lander i danske biografer 12. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Little Simz feat. Cleo Sol ‘Woman’

Little Simz’ næste album ‘Sometimes I Might Be Introvert’ lander først 3. september, men vi har allerede nu fået to stærke singler forud for udgivelsen. Denne underspillede, soulede skæring er et bundsolidt empowerment-anthem, der oser af selvtillid og fremragende flows.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Blikfang ‘En til’

Fraads-producer David Engelbrecht og Lød-sanger Søren Gade udgør tilsammen Blikfang, der på deres nye ep laver noget bundsolid, quirky popmusik, der klinger af 80’ernes skæve new wave-grupper som Oingo Boingo, Devo og danske Kliché. Sangen ‘En til’ fører noget r’n’b ind i den lyd, og matchet fungerer upåklageligt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Liss feat. Jones ‘Precious’

Danskerne allierer sig her med den engelske soulsanger Jones, hvis stemme står fremragende over for Liss-sanger Søren Holms vemodige klang.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af