Bai-D spiller rasende chef i Emil Langes nye musikvideo til singlen ‘Det her’

Bai-D spiller rasende chef i Emil Langes nye musikvideo til singlen ‘Det her’
Bai-D i 'Det her'-musikvideoen. (Foto: Screenshot)

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan Emil Lange egentlig gik hen og blev den exceptionelt veloplagte festkonge, han er, får du nu svaret.

Dj’en og produceren skildrer nemlig sin unikke karrierevej på sin nye single ‘Det her’, der netop er udkommet sammen med en ret så syret musikvideo.

Nummeret beskriver Emil Langes tidligere erfaringer med forskellige job som gartner og Super Brugsen-medarbejder. Det går selvfølgelig alt andet end godt, og Lange ender altid med at blive fyret af den ene eller anden grund. Hvilket i sidste ende har resulteret i, at han nu er dj og artist.

»Og nu laver jeg det her«, som han siger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er dog ikke hvem som helst, der har fået æren af at spille sur chef i ‘Det her’-videoen.

Det er nemlig selveste Bai-D fra Suspekt, der faktisk er overraskende overbevisende som den vrede ledertype, der ikke orker sin udisciplinerede undersåt.

»Hans vrede brænder bare igennem på skærmen«, som Emil Lange siger via en pressemeddelelse. »Formentlig fordi han fucking hader mig«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af