Det endelige opgør om Britney Spears’ fremtid er i gang

Det endelige opgør om Britney Spears’ fremtid er i gang
'Framing Britney Spears'. (Foto: PR)

Siden 2008 har Britney Spears været underlagt en værgeordning, hvor hendes far bestemmer over hendes økonomi, karriere og generelle livsførelse.

Den situation blev tidligere i år kortlagt i den meget omtalte dokumentar ‘Framing Britney Spears’, men der har længe været uklarhed om, hvad popstjernen egentlig selv synes om hele situationen.

Spears har nemlig mestendels forholdt sig tavs – udover et Instagram-opslag, der var kritisk omkring skildringen i filmen. Samtidig har hun dog forsøgt at få frataget sin far rollen som værge ad rettens vej. I den forbindelse skal den 39-årige popstjerne tale i retten senere i dag onsdag.

Men allerede nu er der kommet en del informationer frem omkring sagen.

Ifølge New York Times har Britney Spears således kæmpet mod værgeordningen i længere tid, end offentligheden hidtil har været bevidst om.

Her er udtalelser helt tilbage fra 2014, hvor sangeren ønsker, at ordningen skal ophøre. Spears hævder ifølge retsdokumenterne, som New York Times har fået indsigt i, at være blevet presset til at lade sig indlægge på et psykiatrisk hospital i 2019.

New York Times rapporterer, at Britney Spears blandt andet har anklaget sin far for at have et alkoholmisbrug og for at udvise kontrollerende adfærd.

For eksempel skal faren have villet styre alt fra farven i datterens køkken til hvem, hun datede. Og han skal have presset hende til at optræde, selv når hun var meget syg.

Britney Spears har altså kæmpet mod værgeordningen bag kulisserne i mange år. Nu skal hun så tale direkte til retten. Det lader til, at det endelige opgør om popstjernens fremtid er i gang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af