Gilli, Kesi og Benny Jamz afslører navn og udgivelsesdato for B.O.C-album

Gilli, Kesi og Benny Jamz afslører navn og udgivelsesdato for B.O.C-album
Gilli, Benny Jamz og Kesi aka. B.O.C. (Foto: Johanne Fick/Red Bull)

Det er over ti år siden, dansk hiphop for første gang mødte B.O.C. Det københavnske crew omkring stjernerne Gilli, Kesi og Benny Jamz slog igennem med ‘Fissehul’ i starten af 10’erne og er siden blevet ved med at samarbejde løbende.

Men i år tager de tre rappere deres kollektiv til et nyt niveau. De har allerede udgivet singlerne ‘Wawa’, ‘B.O Bop’, ‘No Love’ og ‘Hajde’, og nu er der såmænd også annonceret et helt nyt album.

Gilli, Kesi og Benny Jamz har således alle delt opslag på Instagram, hvor de afslører, at en udgivelse ved navn ‘Mere end musik’ lander 18. juni.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Mere end musik’ vil faktisk være det første deciderede B.O.C-album nogensinde – selvom Kesi har udgivet et soloalbum med titlen ‘Bomber over centrum’, der refererede crewets navn.

Titlen er i øvrigt også navnet på en Kesi-sang fra 2011, samt sandsynligvis et nik til det legendariske New York-kollektiv The Diplomats (også kendt som DipSet), som de tre københavnske rappere før har udtrykt beundring for. De udgav både sange og mixtapes med titlen ‘More Than Music’.

Men okay, hvis nogen har fortjent titlen som det danske DipSet, må det da være B.O.C, der efterhånden har været en dominerende magtfaktor i dansk hiphop i mange år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af