Gilli, Kesi og Benny Jamz har simpelthen samplet hele omkvædet fra et gammelt Rasmus Seebach-hit

Gilli, Kesi og Benny Jamz har simpelthen samplet hele omkvædet fra et gammelt Rasmus Seebach-hit
Gilli, Benny Jamz og Kesi aka B.O.C. (Foto: Slick Media)

»Jeg KALDER på DIG« – hvem kan ikke huske Rasmus Seebachs landeplage fra 2009? Sangen hedder ‘Natteravn’ og var ikke til at undgå dengang. Og nu har Gilli, Kesi og Benny Jamz simpelthen genoplivet successangen.

De tre rappere har netop udgivet B.O.C-albummet ‘Mere end musik’, og den næstsidste sang på udgivelsen er et nummer ved navn ‘Kalder på dig’, der løfter hele omkvædet fra ‘Natteravn’.

Seebach er dog ikke den eneste udefrakommende, hvis stemme er med på ‘Kalder på dig’ – til sidst dukker Thomas Blachman såmænd op!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

B.O.C-rappernes remake er selvfølgelig også en kærlighedssang. Gilli drømmer om at have en person, der er ved hans side som en soldat, og Kesi rapper om at »gå halvt på et barn« med en kvinde.

Benny Jamz her desuden en af den slags linjer, kun han kan slippe afsted med: »Første gang hun mødte mig gav hun mig et falskt nummer / men da jeg mødte hende igen gav hun rigtigt nummer!«

Det hele er meget ømt og umiddelbart ret så vellykket. Tiden vil vise, om ‘Kalder på dig’ bliver en ny ‘Natteravn’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af