Lil Uzi Vert har fået fjernet sin famøse kæmpediamant fra panden

Lil Uzi Vert har fået fjernet sin famøse kæmpediamant fra panden
Foto: PR

Kan du huske, da Lil Uzi Vert tilbage i februar kom på den lysende idé at få piercet en lyserød kæmpediamant fast til sin pande? Nu har rapperen øjensynligt fået diamanten til en værdi af omkring 150 millioner kroner fjernet fra hovedregionen.

Blandt andre HipHopDX har således opsnappet optagelser på Instagram fra den forgangne weekend, hvor Uzi og kæresten JT (den ene halvdel af rapduoen City Girls) mødtes med Future og hans kæreste Dess Dior til en bytur i Miami. Her er Lil Uzi Verts famøse kæmpediamant fraværende.

Det er måske meget godt, for diamantprojektet lød ikke helt sikkert. I hvert fald skrev Uzi i sin tid, at han kunne dø, hvis ikke diamanten blev fjernet korrekt. I samme ombæring delte han tilmed et billede, hvor blod løb ned ad næseryggen fra det nye pandesmykke.

Med en lyserød diamant i panden blev rapperen også hurtigt et oplagt mål for memes. Samtidig påpegede drilske internetbrugere, at diamanten faktisk sad skævt – hvilket Uzi dog var helt og aldeles uenig i.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af