Lorde afslører, hvilket band der har inspireret hendes nye lyd

Lorde afslører, hvilket band der har inspireret hendes nye lyd
Lorde. (Foto: Ophelia Mikkelson Jones)

I sidste uge udgav Lorde endelig en ny sang efter flere års pause. Den sommerlige og groovy ‘Solar Power’ markerer lidt af et stilskifte, og nu har den newzealandske sanger faktisk afsløret, hvilket band der især har inspireret den nye lyd.

»Jeg havde aldrig hørt Primal Scream i hele mit liv, men så fik jeg anbefalet dem«, har Lorde fortalt Zane Lowe hos Apple Music.

»Jeg skrev sangen ved klaveret, og så gik det op for mig, at den lød meget som ‘Loaded’ (Primal Scream-sang, red.). Det er bare en af de der skøre ting, hvor de var den spirituelle forfader til sangen«.

Lorde kalder desuden ‘Loaded’ for »et hundrede procent det originale grundlag« for ‘Solar Power’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er jo i virkeligheden ret forfriskende at høre en artist vedkende sig en så klar inspiration. Og faktisk går beundringen begge veje. Primal Scream har således tweetet, at de »elsker Lordes nye single«.

Kærligheden går således hele vejen rundt, hvilket må siges at være helt i ånden fra den salvelsesfulde hippie-vibe på ‘Solar Power’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af