Premiere: Selina Gins debutsingle som soloartist blev skrevet efter et skænderi med kæresten

Premiere: Selina Gins debutsingle som soloartist blev skrevet efter et skænderi med kæresten
Selina Gin. (Foto: Bobby Mandrup)

Det kom som et lyn fra en klar himmel, da Nelson Can i starten af 2020 meddelte, at de stoppede som band. Trioen lukkede og slukkede på toppen med albummet ‘So Long Desire’, og siden da har det ligget i kortene, at forsanger Selina Gin skulle lancere sin solokarriere.

Hun har spillet support for The National i Royal Arena, givet en onlinekoncert  på Heartland Festivalens Prxjects Stage, og i maj gav hun sit første headliner-show på Loppen – alt sammen uden at have udgivet en eneste single i eget navn.

Nu er Selina Gin dog endelig klar med sin første solosingle, og som varslet via Loppen-koncerten er ‘Deep Blue’ en afdæmpet, lidt drømmepoppet balladesang med akustisk guitar, flotte synthstykker og et ulmende kor, som på besættende vis intensiverer, som nummeret skrider frem.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg skrev sangen efter et skænderi med min kæreste. Et af den type skænderier, hvor man har lyst til at flippe bordet eller bare skrige: ‘Du ser mig ikke, du hører mig ikke!’ Fordi man kender hinanden så godt og alt det, man elsker ved personen også kan bruges imod dem, når man selv har ondt indeni«, fortæller Selina Gin via en pressemeddelelse og fortsætter:

»Man længes sådan efter, at alt skal være godt igen. Man vil jo ikke rigtigt gøre vedkommende ondt, så selv om man kommer til at sige nogle dumme og hårde ting, ønsker man ikke at projicere den samme skyldfølelse, som man selv sidder med. ‘Deep Blue’ er en slags forsoningssang, man kan sætte på, når man prøver at sige undskyld«.

‘Deep Blue’ er første udspil fra et album, som udkommer i to dele – første del er sat til udgivelse i efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af