Tessa lægger stemme til kontroversiel tegneseriekanin

Tessa lægger stemme til kontroversiel tegneseriekanin
Tessa. (Foto: Emil Vinther/Soundvenue)

Hvis du går og venter spændt på nyheder om Tessas debutalbum, så har vi desværre ikke så meget at fortælle. Der er stadig intet nyt på den front.

Men frygt ej, for der er andre spændende nyheder angående den danske rapper.

Det er nemlig netop blevet annonceret, at Tessa lægger stemme til tegneseriekaninen Lola Bunny i den dansksprogede udgave af LeBron James-filmen ‘Space Jam: A New Legacy’, der har biografpremiere herhjemme 15. juli. Og det er faktisk en ret interessant casting.

Lola Bunny er nemlig lidt af en kontroversiel kanin. Tegneseriefiguren optrådte stærkt seksualiseret i den oprindelige ‘Space Jam’-film fra 1996, hvilket folkene bag den nye film har lovet at skrue ned for. En beslutning der skabte en del røre.

Snurre Snup og Lola Bunny i ‘Space Jam’ (1996). (Foto: PR)

I den kontekst er det værd lige at nævne, at Tessa jo er kendt for et tekstunivers, hvor sex står ret så centralt. For at sige det mildt.

Nu skal hun så lægge stemme til en afseksualiseret tegneseriekanin. Det kan hun selvfølgelig sagtens. Men det er da lidt af et spøjst sammentræf.

Lola i ‘Space Jam: A New Legacy’. (Foto: PR)

I den originale udgave af ‘Space Jam: A New Legacy’ lægger Hollywood-stjernen Zendaya stemme til Lola Bunny.

Det danske stemmecast består også af blandt andre Andrew Moyo, Nellie Ettison, Jens Jacob Tychsen, Donald Andersen og Jasmin Gabay.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af