Kanye West har været i studiet med Tyler, the Creator – ‘Donda’-rygter svirrer igen

Kanye West har været i studiet med Tyler, the Creator – ‘Donda’-rygter svirrer igen
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

De seneste mange måneder har Kanye West som bekendt haft travlt med alt muligt andet end at udgive musik – i en grad så vi for nylig begyndte at spekulere i, om han overhovedet gider lave musik længere.

Afhængigt af hvor kynisk man nu lige føler sig, er der imidlertid nu flere grunde til at tro, at det tidligere annoncerede ‘Donda’-album snart bliver en realitet – måske.

Kanye blev nemlig i weekenden spottet sammen med Tyler, the Creator i fuld gang med noget, der ligner en studiesession. Rapperen Consequence har på Twitter delt en video uden lyd, hvor Kanye sidder bøjet over computeren i en hoodie med maske, imens Tyler, der står i forgrunden, drejer hovedet og smiler begejstret. På whiteboardet i baggrunden har opmærksomme fans spottet titlen ‘Donda’ og en mulig trackliste.

Samtidig er rygter om et eksklusivt listening party afholdt i Las Vegas begyndt at svirre blandt Kanye Wests kolleger og venner, foranlediget af en række tweets fra internetkendis Justin Laboy. Han erklærer, at rapperen i weekenden spillede det nye album for ham og basketballspilleren Kevin Durant – og at det lander den kommende uge.

Hvis ‘Donda’ (eller hvad titlen nu end bliver) rent faktisk udkommer om lidt, vil det være Kanye Wests første album siden ‘Jesus Is King’ fra 2019.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af