Ny Kanye West-sang afsløret under NBA-finale – ‘Donda’-album angiveligt ude fredag

Ny Kanye West-sang afsløret under NBA-finale – ‘Donda’-album angiveligt ude fredag
Kanye West. (Foto: Robin Marchant/Getty Images for Ralph Lauren)

Det var med en vis, berettiget skepsis, at vi forleden bragte nyheden om, at Kanye West sidste weekend både havde gang i et listening party for det nye album ‘Donda’ i Las Vegas og hang ud i studiet med en begejstret Tyler, the Creator.

Siden har forlydender om et mere officielt listening party denne torsdag peget på, at der rent faktisk er noget i gærde, og i nat skete så en foreløbig kulmination på albumrygterne under den sjette kamp i den igangværende NBA-finale.

Her blev en reklamefilm for Beats med en ny Kanye West-sang på lydsiden offentliggjort. 16 sekunder inde i videoen annonceres sangens titel, ‘No Child Left Behind’, samt at ‘Donda’-albummet udkommer nu på fredag, 23. juli. Atleten i videoen er Sha’Carri Richardson, Amerikas hurtigste kvinde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen bekræfter også, at vi allerede i morgen torsdag (klokken 2 natten til fredag dansk tid) kan lytte til ‘Donda’, når Apple livestreamer Kanyes listening party globalt. Eventet er også bekræftet af Live Nation Entertainment på Twitter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af