T-Pain går amok på den unge hiphop-generation – og får støtte fra Dr. Dre

T-Pain går amok på den unge hiphop-generation – og får støtte fra Dr. Dre
Dr. Dre til Coachella i 2016. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

Engang var det T-Pain, alle skældte ud på.

Han havde populariseret autotune i sådan en grad, at nærmest alle rappere lød som syngende robotter. Det var der mange, der havde et problem med. Som Jay-Z, for eksempel, der lavede en hel sang om at autotune skulle dø.

I 2021 er der nok ikke længere mange, der orker at brokke sig over autotune. Til gengæld er T-Pain selv blevet en af de gamle. Og nu er det ham, der er vred på den unge hiphop-generation.

Sangeren har således netop haft et mindre meltdown på Twitch, hvor han skælder ud over alle de rappere, der lyder som Lil Uzi Vert, Lil Baby og DaBaby. »Stop! Gør noget andet«, råber han gang på gang med fortvivelse i stemmen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den brandtale har fået en af hiphoppens allerstørste skikkelser til at lave et sjældent Instagram-post. Nemlig selveste Dr. Dre.

»Shoutout til T-Pain«, skriver producerlegenden. »Jeg griner røven ud af bukserne, men han har ret. Jeg føler præcis det, du siger«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af