Den Sorte Skole annoncerer kirketurné, der tager afsæt i religiøse og spirituelle traditioner

Den Sorte Skole annoncerer kirketurné, der tager afsæt i religiøse og spirituelle traditioner
Den Sorte Skole i Det Kongelige Teater, Gamle Scene. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Den Sorte Skole spiller som oftest ikke ‘normale’ koncerter. De optræder i Det Kongelige Teater og indtager Orange Scene med et show konstrueret unikt til lejligheden. Dén slags koncerter.

Nu tager duoen bestående af Martin Højland og Simon Dokkedal på en ny og igen unik turné, når de i oktober og november besøger fire forskellige kirker på deres Refrakto-turné.

Koncerterne er skabt sammen med kunstnerkollektivet Vertigo, og der vil være både lyd, lys og laser, når Den Sorte Skole dykker ned i religiøse og spirituelle traditioner for at finde grundlaget den til audiovisuelle rejse.

»Vi har altid elsket at skabe unikke oplevelser. Og her er kirkerummet helt særligt. Det er vel det mest kraftfulde rum, vi har i dag, fordi det er ladet med så meget historie og betydning for både den enkelte og for fællesskaberne. I Refrakto samler vi trosretninger og ceremonier fra hele verden under samme tag – i en hyldest til både forskellighederne og alt det vi har til fælles på tværs«, fortæller Martin Højland i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter 2. september kl. 11.00 på densorteskole.net.

Den Sorte Skole – Refrakto Tour 2021
1/10 – Klosterkirken, Nykøbing Falster
7/10 – Vor Frue Kirke, København
8/10 – Vor Frue Kirke, København
29/10 – Sankt Lukas Kirke, Århus
18/11 – Roskilde Domkirke, Roskilde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af