Lorde deler wellness-musikvideo til den satiriske single ‘Mood Ring’

Lorde deler wellness-musikvideo til den satiriske single ‘Mood Ring’
Lorde i musikvideoen til 'Mood Ring'. (Foto: screenshot fra Youtube)

I starten af sommeren begyndte Lorde at varme op til sin første udgivelse i fire år. Nu har den newzealandske sanger delt tredje single til sit længe ventede tredje album, ‘Solar Power’, der udkommer på fredag.

‘Mood Ring’ er titlen på tredjesinglen, der kommer med endnu en behagelig og sommerlig musikvideo. Her fortsætter Lorde den paradisiske wellness-stil fra ‘Solar Power’-musikvideoen. Iført grønne silkeklæder sidder hun i en rundkreds med fem andre kvinder, som laver en række mindfulness-lignende øvelser og synkrone bevægelser.

»Da jeg lavede det her album, dykkede jeg åbenlyst ned i 60’ernes blomsterbarnkultur. Jeg ville gerne forstå kollektivlivet, at forlade samfundet og forsøge at starte på ny. Det gav virkelig genlyd hos mig, da jeg skrev albummet«, fortæller Lorde i en pressemeddelelse sammen med udgivelsen af ‘Mood Ring’.

»En ting, der gik op for mig som en stor parallel mellem dengang og vores tid, er vores wellness-kultur og vores kultur med spiritualitet, pseudospiritualitet, wellness og pseudowellness. Ting som at spise en makrobiotisk vegansk diæt og brænde salvie, samle på krystaller, læse tarotkort og horoskoper. Disse ting plaskede man rundt i dengang, og det gør mine veninder og jeg også i dag. Jeg tænkte: ‘Jeg tror, der er en popsang her’. Så det her er på en måde mit ekstremt satiriske blik på alle de vibes«.

Se den nye musikvideo til ‘Mood Ring’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af