Premiere: Velvet Volume tager et kvantespring væk fra fortidens fuldblodsrock

Premiere: Velvet Volume tager et kvantespring væk fra fortidens fuldblodsrock
Velvet Volume. (Foto: Andreas Bach)

Velvet Volume slog igennem som et band, der for det første spillede rock som i gamle dage, og for det andet gav nogle intense live-shows med fuld spade for alle pengene.

Sidstnævnte gælder vist stadig, men i forhold til førstnævnte skete der noget på sidste års album ‘Ego’s Need’.

Søstrene Noa, Naomi og Nataja udvidede repertoiret og begyndte i højere grad at lege med forskellige afarter af den rockmusik, som bruser i deres årer. Og med den nye single ‘In the End’ tager de et kvantespring væk fra den højoktanrock, som de brød igennem med.

‘In the End’ er på sin vis stadig en rocksang i sin kerne, men dens sårbare univers og bløde lyd tager trioen mere i retning af stemningsfuld dreampop.

Det er spillet ned i forhold til tidligere, men stadig storladent.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»’In the End’ er en kærlighedshistorie om at bygge en rede omkring sig selv og dem, man elsker. Usikkerhed og melankoli fylder meget i os alle tre, og det har vi længe haft lyst til at hylde og undersøge i  vores musik. Vi ville skrive en sang, der både indeholdt det romantiske og sårbare, men som også viste et brutalt og storladent drama og sorg – netop sådan som vi oplever kærligheden«, fortæller Noa, Naomi og Nataja i en pressemeddelelse.

‘In the End’ er første single fra trioens kommende tredje album, der udkommer i 2022. Musikvideoen er den første i en trilogi, som Velvet Volume har lavet i samarbejde med filminstruktør Mathias Broe.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af