Rihanna er nu officielt dollarmilliardær – og verdens rigeste kvindelige musiker

Rihanna er nu officielt dollarmilliardær – og verdens rigeste kvindelige musiker
Rihanna. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Både Jay-Z og Kanye West har længe kæmpet for at blive dollarmilliardærer og siden stolt skiltet med den status. Nu bliver en kunstner, de begge har arbejdet sammen med flittigt i karrierens løb, også lukket ind i den eksklusive klub.

Rihannas formue er nemlig netop blevet vurderet til at beløbe sig på hele 1,7 milliarder dollar af forretningsmagasinet Forbes.

Den slags svimlende summer er svære – eller nærmest umulige – at optjene selv for verdens mest succesfulde musikere. Og det er da heller ikke musikken, der primært har bidraget til Rihannas formue. Men hendes brands Fenty Beauty og Savage x Fenty.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den massive formue gør Rihanna til verdens rigeste kvindelige musiker. Hvis man altså stadig kan kalde hende musiker – disse dage er hun vel nærmest forretningskvinde først og popstjerne bagefter.

Men det ændrer altså ikke noget ved, at vi stadig gerne vil have et album mere. Så forhåbentlig kan popstjernen med god samvittighed indspille noget ny musik, nu hvor hun har opnået milliardærstatus.

Hvis altså ikke hun er optaget af at hygge sig med sin nye kæreste, ASAP Rocky… så mange distraktioner!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af